Fabrica de tapiterie la Timisoara

Cristian Rusu, Director General Casa Rusu: „Fabrica de tapiterii aduce un plus de valoare produselor noastre, este un proiect pe termen lung care asigura in prezent, pe langa garantia calitatii, mai mult de 100 de locuri de munca. In pofida contextului actual economic ne-am dorit sa ducem acest proiect la bun sfarsit, investitia este semnificativa si reprezinta un pas firesc in dezvoltarea Rus Savitar.”


Fabrica de tapiterii, functionala deja de aproape doua luni, are o suprafata de productie si depozitare de 3.500 mp si furnizeaza materialele pentru o medie de 2.000 de seturi de mobilier lunar. In noua unitate de productie se realizeaza in principal canapele, coltare, paturi si mic mobilier.



Rus Savitar este ca marime al doilea producator de mobilier din PAL din Romania, cu o capacitate totala de productie de 18.000 de garnituri de mobilier din PAL lunar si 2.000 de seturi de mobilier tapitat pe luna, activitatea de productie si logistica desfasurandu-se in prezent pe o suprafata de 100.000 mp. In momentul actual, in fabricile Rus Savitar lucreaza peste 400 de persoane. Casa Rusu reprezinta divizia de retail a companiei Rus Savitar si se doreste a fi puntea de legatura directa dintre producator si clientul final, fara intermediul altor comercianti si dealeri. Pe langa magazinele Casa Rusu deja existente, in Timisoara, Sibiu, Cluj Napoca, Deva, Pitesti, Brasov si Bucuresti, urmeaza in urmatoarea perioada extinderea retelei cu noi locatii in punctele cele mai importante din teritoriu.