Vila din Nanjing, Japonia

Chiar daca la prima vedete vila creata de Tao Sheng din Nanhing, Japonia, se asociaza cu filmele care il au in rol principal pe James Bond, la o examinare mai atenta, se poate observa faptul ca design-ul promoveaza atmosfera calma si meditativa.


Increderea clientilor in echipa de design este evidenta datorita libertatii alocate, astfel a aparut o locuinta de 260 de metri patrati, care aduge un omagiu elevatiei vilei, iar intrarea in vila trebuie sa se simta.



Mobilat mai mult pe ici si colo, living-ul ofera spatii simple si moderne, iar piesele funcionale precum masa de cinat si biroul reprezinta elementele solide si esentiale ale locului, alaturi de liniile atragatoare ale peretilor.

Natura lineara a interiorului are si rolul de a capta lumina de la seria de geamuri simetrice, care inrameaza biroul, iar acest proces este si incurajat de reflexia suprafetelor albe sau deschise la culoare.

Prezentarea acestui loc ideal si futurist din ceruri, nu ar fi completa fara a arunca un ochi acolo unde se genereaza relaxarea. In stilul distins al majoritatii spatiului simplu si alb, se odihnesc rezidentii care au elemente decorative limitate, insa astfel energia devine mai intima.